Legfrissebb híreinkAZ ÖN SEGÍTSÉGÉVEL MÉG JOBB LESZ A VELÜNK TÖLTÖTT IDŐ!!!

A Fókuszban Egészségház megkéri az összes vendégét,
hogy értékeljen minket!

Szeretettel várjuk az ötleteket, véleményeket, és
pontozásukat is!
Ezen kívül bármilyen visszajelzést a szolgáltatásokkal, recepcióval,
vagy elvárásokkal kapcsolatosan is szívesen fogadunk!!


 Az értékelésüket elküldhetik emailben a fokuszegeszseghaz@gmail.com email címre illetve
belerakhatják az Egészségházban található ötletkosárba!
Előre is megköszönjük a részvételüket!

 


 


 BÉRLETAKCIÓ!

Fogyókúrás-, cellulitis masszázs
bérlet és magnetoterápiás kezelések!
Fogyókúrás bérlet 15.000 Ft / 10+2 alkalom.
Svéd masszázs bérlet 9.000 Ft/ 3 alkalom.

Részletek a masszázs fül alatt


Kombinált bérletünk!

10 alkalmas alphamins fogyasztó kezelés és 10 alkalmas elektro-magnetoterápiás fogyasztó kezelés, akciós csomagban csak 30.000 Ft.

A szalonunkban egyedeülálló kétféle kezelési mód nagyon hatékony a súlyfelesleggel és a narancsbőrrel szemben, az eredmény kilókban és centiméterekben egyaránt mérhető!

ÜZLETHELYISÉG!

kiadó a FÓKUSZBAN Egészségházban!
40 m2, amely rendelőnek is alkalmas.
Érdeklődjön a 20/ 556 9056 -os telefonon.


részletek..


Időjárás

Magyarország
2017. 06. 21. Szerda - Alajos, Leila

Egészségház

Fekvő infraszauna

Környezetünk tele van különböző kórokozókkal, vírusokkal, baktériumokkal. Infraszauna rendszeres használata mellett szervezetünk tisztul, Immunrendszerünk megerősödik. Növeli szervezetünk védekező- és öngyógyító erejét. Az allergiás tünetek infrasyaunával rövid távon enyhíthetők, hosszú távon pedig a túlzott immunfunkciók harmonizálhatók.

Egészségházunk fekvő infraszaunával várja vendégeit. Ebben a gépben testrészünk a lehető legközelebb van a sugárzáshoz, fekvő infraszaunázás alatt élettanilag előnyösebb, relaxáltabb állapotban vagyunk, kisebb a szív és a gerinc megterhelése, jobban kitágulnak a hajszálerek, intenzívebb izzadás jön létre, mindenütt jobb az oxigénellátás. Fekvő pozícióban testünk szinte a sugarak 100%-át képes befogadni. Egyedülálló különlegesség, hogy a fekvő típusú infraszaunával különböző hőmérsékleten is tudjuk felső és alsó testünket kezelni.

Részletek >>

Fogyasztó kezelés

ALPHAMINS
Meleggel és aromaterápiával segítjük egy aktív fogyasztókrém bejuttatását a bőrbe, ami a zsírégetésen és méregtelenítésen kívül, a bőrfeszesítésben is nagy szerepet játszik.
Részletek >>

CERAGEM TERMO-AKUPRESSZÚRÁS MASSZÁZSÁGY

A modern technológia és a távol-keleti orvoslás ötvözete
A Dél-Koreában kifejlesztett termo-akupresszúrás masszázságy gyógyászati segédeszköz, mely javítja a vérkeringést, ellazítja az izmokat, a gerinc rendellenességet korrigálja, csökkenti a gyulladást a szervezetben! A CERAGEM masszázságy száznál több minősítést kapott a világon: Európában, Ázsiában és Amerikában is kiállta a szigorú fogyasztóvédelmi és minőségellenőrzési próbákat.

Ön tehát egy minőségi termék minőségi szolgáltatását élvezheti!

Részletek >>

Masszázs


Lévainé Juhász Emma
Telefonszám: 70/605-3158

Elektro-Magnetoterápiás kezelés Magnevit CD-9-es típusú dupla-mágneses készülékkel. Új módszer a szervezet egyensúlyának helyreállításában.
Továbbá...

mozgásszervi panaszok
meszesedés
ízületi problémák
sav-bázis egyensúly
alvásproblémák
teljesítményfokozás
anyagcsere egyensúly
cellulitis és fogyókúra


Részletek >>

Szolárium

Citrus Sun Szolárium

Részletek >>

Sóterápia

SÓTERÁPIA

Asztmás, allergiás és egyéb légúti megbetegedéses tünetek gyógyítására, enyhítésére alkalmas.A páciensek több mint 80%-ánál jelentős javulás következik be, a terápiát követő hónapokban, években, a tünetmentes
napok száma megsokszorozódhat.

Gyógyteás inhalálás

 Az inhalálás segítségével meleg vízgőzzel vonhatjuk be irritált légútjainkat, így nyugtatva azt, akár köhögéscsillapító hatást is elérve. Ugyanakkor a letapadt pörkös, sűrű nyák is lazítható ezzel a módszerrel, így akár köptetőként is funkcionálhat a módszer.
Az inhalálást felforralt, de nem lobogó vízzel végezzük. A fejünkre borított törölközővel mélyen és lassan ki- és belélegezzük a gőzöket.

Salvus vizes párologatás

Speiálic ultrahangos párologtató készülékkel Salvus vizes oldatot párologtatunk . Eredményesen segíti a légutak megtisztulását, így ajánlott többek között dohányosoknak, városi környezetben élőknek, poros környezetben dolgozóknak. Különösen ajánlott a köhögés minden típusára, erősen igénybe vett hangszálak regenerálására, rekedtség megszüntetésére, asztmatikus panaszokra, a légutak hurutos, vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben, (egyes allergiás betegségekben, például szénanátha) szenvedők számára, krupp szindróma kiegészítő kezelésére. Megelőzés céljára is alkalmazható.
A Salvus gyógyvíz a nagy oldott ásványi sótartalmú alkáli-hidrogén karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik. Az alábbi főbb oldott ionokat tartalmazza: nátrium, lítium, klorid, bromid, jodid, fluorid, hidrogén-karbonát.


Részletek >>
Dev. by: z404