Bemutatkozás

A Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft. 2009-ben kezdte meg működését Debrecenben, mint a Fókuszban 2002. Bt. társcége. Szoros együttműködésünk eredményeként komplex szolgáltatás csomaggal állunk az érdeklődők rendelkezésére. Cégünk számos sikert ért el, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon.
Az Észak- alföldi Régióban a Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft, mint hivatalos közbeszerzési tanácsadó cég- az önkormányzatokat érintő közbeszerzési jogszabályi háttér változás vonatkozásában általános szaktanácsadás nyújtástól a konkrét közbeszerzési eljárás teljes körű lebonyolításáig – számos önkormányzat, egyesület, alapítvány eredményes közbeszerzési eljárásában közreműködött.
A Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft és a Fókuszban Pályázatíró Társaság több éves sikeres együttműködést mondhatnak el magukról. 

Irodánkban felkészült szakmai csapattal, korszerű, jól felszerelt irodával, korszerű informatikai megoldással, igen kedvezményes árajánlatokkal és komoly referenciákkal rendelkezve kívánjuk segíteni Tisztelt Ajánlatkérőt és Ajánlattevőt.
Amennyiben közbeszerzéssel kapcsolatos kérdése illetve elképzelése van, keresse a cégünket - hiszen a hét éves Hajdú- Bihar Megyei Önkormányzatnál szerzett szakmai tapasztalat és az ismeret Dr. Dessewffy Anna, a Közbeszerzési Tanács egykori tagja által vezetett többéves közbeszerzési klubtagságunk, szakmai együttműködésünk széles körű garanciát biztosít - hogy a Kbt előírásoknak maradéktalanul eleget téve jogszerű és szakszerű közbeszerzési képzések, eljárások lebonyolításával a segítségükre lehessünk.


Köszönettel és tisztelettel:

Dr. Lada Beáta
Közbeszerzési szakértő
Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft
ügyvezető

Időjárás

Magyarország