Szolgáltatásaink

1.) Ajánlatkérői oldalon, a közbeszerzés területén nyújtandó kiemelkedő szolgáltatásaink:
- Általános közbeszerzési szaktanácsadás és rendelkezésre állás Kbt módosítás és kapcsolódó jogszabályi környezet által előírt feladatok ellátása vonatkozásában, így különösen:
- közbeszerzési terv készítés,
- statisztikai összegzés készítés,
- közbeszerzési szabályzat módosítása, aktualizálása
- kapcsolódó közbeszerzési szakmai napok, képzések szervezése és tartása.
- Konkrét közbeszerzési eljárás teljes körű, szakmai lebonyolítása és hivatalos közbeszerzési szakértelem biztosítása, mely magába foglalja különösen:
- eljárást megindító felhívás és dokumentációkészítést, szerződéskészítést,
- az eljáráshoz kapcsolódó hirdetmények és tájékoztatók (az ajánlatok elbírálásáról szóló összegezés, az eljárás eredményéről tájékoztató) elkészítését,
- a hirdetmények elektronikus megküldését a Közbeszerzési Értesítő Szerkesztőbizottságának, esetlegesen kapcsolódó hiánypótlások teljesítését
- szakvélemény elkészítését közbeszerzési tárgyú kérdésekben
- kiegészítő tájékoztatás elkészítését
- a közbeszerzési eljárás eljárási cselekményeinél közreműködést ( például bontás, döntés előkészítés), kapcsolódó közbeszerzési dokumentumok, jegyzőkönyvek készítését, az eljárás teljes körű dokumentálását
- közreműködést a közbeszerzési eljáráshoz esetlegesen kapcsolódó jogorvoslati eljárásban.


2.) Ajánlattevői oldalon, a közbeszerzés területén nyújtandó szolgáltatásaink:
A Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft ajánlatkérői (eddig több mint harminc önkormányzat, egyesület, alapítvány közel 100 közbeszerzési eljárásának bonyolítása) közbeszerzési szolgáltatásnyújtás mellett új komplex szolgáltatáscsomaggal a Tisztelt Ajánlattevők rendelkezésére is áll az alábbiak szerint:
Ajánlattevők számára az alábbiak szerint állunk rendelkezésére:
1. Közbeszerzési felhívás, dokumentáció vizsgálata, tanácsadás ajánlati megfelelőség szempontjából.
2. Ajánlat elkészítése
3. Közbeszerzési eljárásban képviselet ellátása.
Ha Ön úgy érzi, hogy minden közbeszerzést a versenytársai visznek el Ön elől, esetleg későn vagy utólag értesül az Ön cége profiljába illő közbeszerzési eljárásokról, Cégünk erre is kínál megoldást egy olyan rendszeres Közbeszerzési Értesítő Figyelő szolgálattal, amely az Ön igényeihez igazodik. Ön kiválaszthatja, hogy melyik közbeszerzési tárgykör(ök) érdeklik, és mi azonnal értesítjük a témában megjelenő közbeszerzésekről.
1. Minimum csomag: Amennyiben Ön 1 közbeszerzési tárgykörben történő figyelést igényel.. A csomaghoz rendelhető kedvezményesen az Ön cége tevékenységi köreit érintő jogszabályfigyelés, és értesítés a változásokról.
2. Medium csomag: Amennyiben Ön maximum 3 közbeszerzési tárgykörben történő figyelést igényel.. A csomaghoz rendelhető kedvezményesen az Ön cége tevékenységi köreit érintő jogszabályfigyelés, és értesítés a változásokról.
3. Maximum csomag: Amennyiben Ön maximum 5 közbeszerzési tárgykörben történő figyelést igényel.. A csomaghoz rendelhető kedvezményesen az Ön cége tevékenységi köreit érintő jogszabályfigyelés, és értesítés a változásokról.
 További információ a megrendelőlapon!


3.) Egyéb szolgáltatásaink:
 Cégünk az Ajánlatkérő valamennyi közbeszerzési eljárását támogató ASP alapú Web Tender elektronikus közbeszerzési alkalmazás kiemelt értékesítő partnereként az alkalmazás bevezetésében és oktatásában- akár helyszíni rendszerbemutatóval- is a Tisztelt Ajánlatkérő rendelkezésére áll.
 Irodánk teljes körű szolgáltatást kínálva a Fókuszban 2002 Bt-vel együttműködve komplex szolgáltatáscsomaggal pályázatfigyelési, pályázatírási, projektmenedzsmenti tevékenységet is végez.

Időjárás

Magyarország