Aktuális

SAJTÓKÖZLEMÉNY


Újléta község orvosi rendelőjének korszerűsítése, felújítása”Újléta Községi Önkormányzat 43. 541. 930 forint uniós támogatást nyert az Észak- Alföldi Operatív Program, Új Széchenyi Terv keretében.
A beruházásból a fogorvosi ellátás minőségi színvonalát emelik fel, ezáltal fejlődik a községben élők életminősége.

Újléta Községi Önkormányzat az ÉAOP-4.1.2/A-12-2013-0100 számú pályázati konstrukció keretében 43. 541. 930 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, melynek támogatási intenzitása 100%.
A projekt keretében a jelenleg is háziorvosi rendelőként és védőnői szolgálatként működő, Újléta, Kossuth utca 26. sz. alatti ingatlant kívántuk felújítani.
Komplex akadálymentesítés és energetikai korszerűsítés ment végbe.
A fenntartást az garantálja, hogy az energiahatékonysági korszerűsítés eredményeként jelentősen lecsökkennek az épület fenntartási költségei, valamint a karbantartási költségek is.
A projekt előrehaladása a tervezett ütemhez képest folyamatosan halad.
A projektmenedzsment és a Kedvezményezett kapcsolattartása rendszeres, biztosított az állandó
kommunikáció.
A nyilvánossági elemek, valamint a vállalt indikátorok megvalósításának folyamata biztosított.
A projekt keretében maradéktalanul teljesítjük a kitűzött célokat.
A projekt megvalósítása során figyelembe vettük, mint központi célkitűzést, hogy a lakosság számára lakóhelyükhöz közel hozzáférhetővé váljon egy megfelelő infrastrukturális ellátottságokkal rendelkező, modern fogászati rendelő.
Célunk, hogy csökkenjenek a társadalmi esélykülönbségek, a minőségi egészségügyi alapszolgáltatáshoz való hozzáférés javításán keresztül.
A projekt nyilvánossága folyamatosan biztosított volt.

 

Időjárás

Magyarország